Coronavirus : TK Home Solutions zet zijn dienstverlening voort met inachtname van de nodige voorzorgsmaatregelen. Meer info

Skip Navigation

TK Home Solutions, de marktleider voor trapliften en huisliften in België

Uw huis is uw thuis. U wilt er het liefst zo lang mogelijk wonen en genieten. Met de trapliften, huisliften en platformliften van TK Home Solutions kan dat.

Een ervaren team van adviseurs en installateurs staat altijd voor u klaar. Ze wonen en zijn actief in gans het land en leveren werk op maat. Kortom, laat ons samen bouwen aan uw toekomst.

Blijf genieten van het leven in uw eigen huis dankzij een traplift

Op het gebied van trapliften loopt TK Home Solutions ver vooruit op de markt met innovatieve en bewezen oplossingen zoals onze unieke S200 traplift. Deze traplift monteren wij bij voorkeur aan de korte binnenzijde van uw trap zodat de trap optimaal beloopbaar blijft voor andere trapgebruikers. Meer doen met minder ruimte. Daar staat de S200 traplift garant voor.

Door de gepatenteerde ASL-technologie, gebogen armleuningen en ergonomische stoel, is een veilige en comfortabele rit met de S200 traplift gewaarborgd. Ook zorgen wij ervoor dat uw trap optimaal en veilig te gebruiken is voor andere trapgebruikers. Een tevreden klant die kan blijven genieten van zijn thuis, dat is waar we ons voor inzetten!

Voor rechte trappen hebben wij dan weer de Levant traplift in ons assortiment. Deze kan al binnen een paar werkdagen op uw trap geïnstalleerd worden. Vanwege het maatwerk is de levertijd van een S200 traplift zo'n 6 à 8 weken. De installatie van een traplift zal maximaal 3,5 a 4 uur in beslag nemen en breekwerk komt daar niet bij aan te pas.

Een huislift is een investering in een zorgeloze toekomst

TK Home Solutions beschikt over een uitgebreid aanbod van huisliften die uitblinken op vlak van esthetiek en functionaliteit. Iedere lift wordt op maat gemaakt en is beschikbaar in de uitvoering van uw keuze. U hoeft bovendien geen drastische wijzigingen aan uw huis te vrezen. Anders dan bij traditionele liften heeft een huislift niet veel plaats nodig en zijn geen complexe bouwkundige aanpassingen vereist.

Onze realisaties zijn bijzonder divers. Een herenhuis van vier verdiepingen waar we rekening houden met de authenticiteit, de lichtinval en het ruimtegevoel van het huis. Een strakke eigentijdse woning waarin de brede lift met afgelijnd design opgaat in de moderne architectuur. Of een biermuseum waar de lift samensmelt met de koperen elementen in het interieur.

We bekijken graag samen met u hoe we kunnen samenwerken om een gepersonaliseerde huislift in uw gebouw te integreren en zo een unieke en eigentijdse symbiose tussen luxe, comfort en toegankelijkheid te realiseren.

Plateauliften: kleine hoogteverschillen binnen of buiten

Onze plateauliften zijn zeer geschikt voor zowel verticale mobiliteit als een oplossing over een trap. Een plateaulift van TK Home Solutions zorgt ervoor dat uw gehele gebouw weer toegankelijk is voor iedereen.

Ja, ik heb interesse in een vrijblijvend bezoek voor een offerte op maat.

Vrijblijvend bezoek TK Elevator

Wij ontvangen graag uw gegevens:
Gelieve hier uw voornaam in te vullen
Gelieve uw naam in te vullen
Gelieve uw e-mailadres in te vullen
Gelieve hier uw e-mailadres in te vullen

Please confirm the legal notice

Hartelijk dank voor uw aanvraag!

Wij hebben uw gegevens goed ontvangen en nemen binnenkort contact met u op om uw situatie te bespreken. Zo kunnen wij u de juiste informatie toesturen of u een afspraak geven met één van onze adviseurs om even langs te komen bij u thuis.

Hebt u intussen nog vragen? Bel ons dan op ons gratis telefoonnummer 0800 12 697.

Met vriendelijke groeten,

Bert Grootjen

Algemeen Directeur TK Home Solutions

TK Elevator

Win een gratis traplift in september!*